+381 64 518 0297 kontakt@stannadanapartmani.com/ 00-24

Apartmani Aurora Lux Spa u Emisiji Zgrabi vikend

Novinar Jovan Čavić u emisiji Zgrabi vikend preporučuje Aurora Lux kao idealan apartman za dvoje

Aurora Lux Apa apartman se nalazi u ulici Braće Jerkovića na Voždovcu. Besplatni javni parking je tu za vaše vozilo.

Ovo je tip romantičnog apartmana koji je predviđen samo za dve osobe i najpogodniji je za parove koji traže spa doživljaj ali u intimnoj atmosferi.

Kupatilo će posebno obradovati ženski deo populacije jer imate na raspolaganju kupke, šampone, sredstva za skidanje šminke i papuče. Na prvi pogled, kupatilo izgleda normalno ali kad se popale LED svetla imaćete osećaj kao da ste došli u Las Vegas da se istuširate.

Hodnik je ukrašen ogledalima laticama i LED svećama i to je deo posebnog paketa za goste. Šta god vam padne na pamet Aurora Lux tim može to i da ostvari kako bi vam ugođaj bio na najvišem mogućem nivou.

U sredini glavne sobe imamo ovaj veliki krevet sa čak četiri jastuka za kvalitetan san. Iznad kreveta se nalazi veliko ogledalo dok preko puta imate električni kamin i ogroman 4K televizor.

Ambijentalno osvetljenje u celom apartmanu

Veliki broj prekidača kojima se reguliše osvetljenje u sobi imate razne opcije kako biste ambijent prilagodili svojim potrebama. Iz kreveta imate pogled na zvezdano noćno nebo na plafonu koje se savršeno uklapa u enterijer ove sobe. Pored kreveta se nalazi noćni stočić a zid upotpunjavaju i dodatna ukrasna ogledala.

Ako želite da se razonodite imate mogućnost da igrate igrice na Xbox-u i Playstationu.

Enterijer upotpunjuje i lampa koja stvara efekat aurore koja je zaštitni znak ovoga apartmana. Na polici pored imate peškire i bade mantile koji će vam sigurno trebatim A tu su joj sve moguće grickalice, slatkiši kao i pića kako uopšte ne biste morali da izlazite.

Na stolu se nalazi romantični svećnjak dok je pored još jedan frižider kako bi šampanjac bio savršene temperature.